The perfect guide to the casino

Liverpools succesmanager skældt hæder og ære fra: – Du er en skændsel, Klopp

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre


Formanden for Accrington Stanley kalder Jürgen Klopp en skændsel, fordi Liverpools succes-manager nægter at stille op til omkampen i FA Cup’en mod Shrewsbury.

Jurgen Klopp siger, at han vil respektere, at der er vinterpause, og derfor vil han ikke selv stille op til omkampen i FA Cup’en mod Shrewsbury. Og det vil de bedste Liverpool-spillere heller ikke. I stedet kommer Liverpool med reserveholdet til kampen på Anfield.

Men den holdning giver formanden for Accrington Stanley, Andy Holt, ikke meget for.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

– Jürgen, du skal være flov over dig selv. Du ødelægger FA Cup’en, ligesom du er i gang med at ødelægge Carabao Cup’en. Og på den måde ødelægger du alle os andre, skriver Andy Holt i en række tweets. Det skriver goal.com.

– Det er en skændsel. Jeg kommer aldrig til at forstå, hvorfor topklubberne og topspillerne ikke vil spille pokalkampene, Det er så egoistisk, lyder det fra Andy Holt.

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko

– Personligt ville jeg slæbe mig selv ud af sengen for at spille den kamp. Fordi det er det rigtige at gøre, mener Accrington-manageren, der også synes, at det er uretfærdigt over for Shrewsbury.

– FA (det engelske forbund, red.) ligger på knæ for Premier League, men de burde vide, at når man giver dem en lillefinger, så tager de hele armen, lyder svadaen fra Andy Holt med henvisning til, at præmiepengene er forhøjet for at nå langt i turneringen på bekostning af præmiepengene i de indledende runder, og at omkampe er afskaffet fra og med femte runde (ottendedelsfinalerne) efter ønske fra Premier League-klubberne.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top