The perfect guide to the casino

Færdig efter en halv sæson: Tidligere Brøndby-stjerne stopper som træner

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre


Den tidligere Brøndby-stjerne, Allan Ravn, stopper i Frem efter blot en halv sæson.

Frem kom skidt fra start i 2. Division, men siden er resultaterne blevet bedre, og klubben ligger lige nu til at komme med i oprykningsspillet. Alligevel er det altså forbi for Allan Ravn.

– Desværre har vi ikke kunne blive enige om den fremadrettede sportslige retning, og af respekt for arbejdet med truppen er det bedst at stoppe, mens legen er god, siger Allan Ravn til Frems hjemmeside.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Klubbens formand, Per Jakobsen, bekræfter Allan Ravns udlægning af teksten.

– Udfordringen er både for klubben og for Allan Ravn, at vi har et semi-professionelt setup – populært sagt fyraftens-proffer – i en division, hvor konkurrencen er benhård, og hvor der skal arbejdes og trænes stenhårdt for at være med. Pengene er små i 2. Division; alle bliver nødt til at arbejde ved siden af, men kravene til det sportslige niveau er stadig store. I den situation kan det være svært at få enderne til at mødes, og det er der, vi er endt, siger Per Jakobsen.

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko

– Det er vi naturligvis meget kede af. Vi har ikke hyret Allan, for at det kun skulle vare en halv sæson. Han skal også have tak for arbejdet med vores trup. Det er jo ekstra ærgerligt, fordi han og holdet ellers havde rejst sig og kæmpet sig ind i den bedste halvdel efter en meget svær sæsonstart, siger Frem-formanden.

Allan Ravn spillede i sin tid i Brøndby i ti år. Han huskes nok især for, at han scorede sejrsmålet for Brøndby i en Champions League-kamp mod Bayern München i 1998, som de blågule vandt 2-1.

Assistenten René Henriksen overtager FREM i resten af sæsonen, ligesom han også gjorde i sidste sæson, hvor Frem fyrede Lasse Holmgaard efter ni måneders ansættelse.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top