The perfect guide to the casino

Ronaldo og Juventus tabte: – Vi bar os helt forkert ad!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre


Juventus med Cristiano Ronaldo tabte 1-2 til Napoli, og det var helt og holdent deres egen skyld, slog træner Maurizio Sarri fast.

– Vi var passive i hele kampen, og vi troede, at vi kunne køre sejren hjem med kun en hånd, sagde træner Maurizio Sarri efter nederlaget.

– Spillet var for langsomt, og det savnede kreativitet. Vi sendte Napoli i en situation, hvor de kun skulle bruge deres minimum til at vinde over os, sagde Maurizio Sarri, der har en fortid som træner i bl.a. Napoli.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

– Hvis man endelig skal tabe, så er det for mig bedre, at det sker her, så Napoli måske kan komme ud af deres problemer, sagde Maurizio Sarri, der for første gang var oppe imod sin egen klub, da han var fraværende i hjemmekampen i august, som Juventus vandt 4-3. Her måtte han pleje en lungebetændelse.

Nederlaget var det andet i denne sæson. Det første var på udebane mod Lazio.

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko

– Der var visse ligheder, for i begge kampe manglede vi noget mental energi, mente Maurizio Sarri.

Forfølgerne fra Inter måtte overraskende nøjes med 1-1 hjemme mod Cagliari, så Juventus er stadig tre point foran de blåsorte milanesere.

– Men det havde været bedre at lægge større afstand til dem, og det skulle have været vores motivation, mente Maurizio Sarri.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top