The perfect guide to the casino

Ronaldinho kigger i spåkuglen: HAN bliver den nye Ronaldo!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre


Ronaldinho er vild med Arsenals Gabriel Martinelli, som han forudser bliver verdens bedste.

18-årige Gabriel Martinelli har allerede fået sin debut for Arsenal, og han scorede et supermål i sidste uge, da han udlignede Chelseas føring ved at løbe med bolden fra eget straffesparksfelt hele vejen op til Chelseas mål, hvor han sendte bolden forbi Arsenals målmand, Bernd Leno.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

– Vi brasilianere er ret vilde med Martinelli. En ting er at have talentet, noget andet er at have den selvtillid, han har. Vi ser ham som den nye Ronaldo, siger den tidligere storspiller Ronaldinho ifølge Daily Mirror.

Når Ronaldinho i den forbindelse taler om Ronaldo, er det underforstået, at han mener den nuværende ejer af spanske Real Valladolid, der i 2002 spillede hovedrollen, da Brasilien senest vandt VM – altså ikke Cristiano Ronaldo.

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko

– Ronaldo blev den bedste i verden, og i Brasilien håber vi, at Martinelli også en dag kan blive verdens bedste spiller, siger Ronaldinho, der selv spillede for bl.a. FC Barcelona og AC Milan.

– Jeg er sikker på, at hans første landskamp for Brasilien er tæt på. Ronaldo kom på landsholdet, da han var 17. I nyere tid har Neymar og [Gabriel] Jesus også spillet nøgleroller på det brasilianske landshold, allerede mens de var teenagere. Har man talentet, er man også gammel nok, og hele verden kan se, at Martinelli har talentet.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top