The perfect guide to the casino

Medie: Europæisk gigant jagter Pierre-Emerick Aubameyang – SÅ billig er prisen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


14 mål i denne sæson og hele 22 mål i sidste sæson. Sådan lyder statistikken for Pierre-Emerick Aubameyang i Premier League.

Topscoreren fra sidste sæson, der delte prisen med Mohamed Salah og Sadio Mané, kan meget vel være en af de stjerner, der forlader Arsenal, hvis Mikel Arteta ikke lykkes med sit projekt. Inden Arteta blev ansat som træner, var rygterne om et exit for Aubameyang endnu stærkere, men med en udsigt til at spille Europa League igen i næste sæson, kan det meget vel snart blive til et exit alligevel, til trods for ansættelsen af Arteta.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Aubameyang har tidligere udtalt, at han er 100% i Arsenal, men ifølge Mundo Deportivo, overvejer den 30-årige stjerneangriber et skifte til FC Barcelona, hvis muligheden byder sig. Dog melder mediet om, at et skifte vil blive noget kompliceret, da Aubameyang som klubkaptajn ikke vil tvinge et skifte igennem offentligt, og fansene samtidig ville blive rasende, hvis man sælger holdet største stjerne.

Med et kontraktudløb til sommeren 2021, er Arsenal desperate med at forlænge, men er endnu ikke kommet videre. Nu melder Daily Telegraph om, hvad prisen på Pierre-Emerick Aubameyang kan ende på. Mediet skriver, at prisen kan ende på 50 millioner pund eller 435 millioner kroner, hvis den 30-årige angriber skal forlade Arsenal til januar.

Til trods for en alder på 30, og et kontraktudløb om 18 måneder, må 435 millioner kroner anses som en meget fin pris for Aubameyang, der trods alt blev hentet til Arsenal for to år siden for et sted mellem 470-490 millioner kroner.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

I Barcelona er Aubameyang blevet spottet som førsteprioriteten til at erstatte den skadede Luis Suarez.

Pierre-Emerick Aubameyang har spillet 91 kampe for Arsenal. Her er det blevet til 57 mål og 13 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top