The perfect guide to the casino

Mandagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre


Her har du mandagens rygtebørs.

Tottenham-manager José Mourinho arbejder ifølge Daily Express på at købe Gareth Bale fra Real Madrid tilbage til den klub, han forlod i 2013. En lejeaftale vil de kongelige madrilenere ikke være med til. Skulle det kikse med den 30-årige walisiske angriber, har portugiseren ifølge artiklen Borussia Dortmund-duoen Paco Alcacer og Mario Götze i baghånden.

Men ifølge sportsmole har Tottenham også travlt med at byde på midtbanespiller Emre Can i Juventus. Den 26-årige tysker med de tyrkiske rødder har mistet sin startplads hos de italienske mestre, og han har tidligere været rygtet til Manchester United, selvom han har en fortid hos ærkerivalerne, Liverpool.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Paris Saint-Germains angriber fra Uruguay, Edinson Cavani, har ifølge goal.com en mundtlig aftale om at skifte til Atlético Madrid inden månedens udgang. Han har ellers også været sat i forbindelse med Chelsea og Manchester United.

Den tidligere Manchester United- og Arsenal-spiller, Robin van Persie, har over for belgiske Het Laatste Nieuws afsløret, at Anderlechts spillende træner, Vincent Kompany, har spurgt, om han ikke ville spille for den tidligere belgiske storklub. Den hollandske angriber stoppede karrieren sidste sæson efter et år i Feyenoord, der altså tilsyneladende både bliver hans første og sidste klub.

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko

Manchester United lejer den argentinske back. Marcos Rojo, ud til Estudiantes i hjemlandet. De to klubber har ikke kunnet blive enige om en salgsaftale. Daily Mirror har historien.

Daily Maikl skriver, at Real Madrid har afvist Liverpools bud på den spanske midtbanespiller, Isco, men at en anden spanier, Fabian Ruiz fra Napoli, stadig er et mål for Champions Leagye-vinderne. Han er sandsynligvis dyrere, men til gengæld er der en chance for, at hans klub er villig til at sælge.

Den tidligere FCM-spiller, Winston Reid, har været knæskadet i 18 måneder, og han er derfor ikke længere på holdet hos nedrykningstruede West Ham. Men forsvarsspilleren har sagt nej til at lade sig udleje til en anden London-klub, Charlton, med henblik på at spille sig i form i klubben fra den næstbedste række. Det skriver Teamtalk.com

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top