The perfect guide to the casino

Guardiola skælder ud: Hvorfor bliver I bare væk?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre


Manchester City-manager Josep Guardiola var skuffet over, at folk blev væk fra FA Cup-kampen mod Fulham fra den næstbedste række.

De forsvarende FA Cup-vindere, Manchester City, er klar til femte runde af årets turnering efter en sejr på 4-0 over Fulham, der spillede med i Premier League så sent som i sidste sæson.

Alligevel kom der kun 39.000 tilskuere til kampen. Kapaciteten på Manchester Citys hjemmebane, Etihad, er 55.000.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

– I dag var der ikke udsolgt, og jeg forstår ikke hvorfor, sagde Josep Guardiola efter kampen ifølge BBC.

– Turneringen er en chance for os til at komme tilbage til Wembley for tredje år i træk, sagde Manchester Citys spanske manager.

.

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko

Interessen for turneringen er gået noget tilbage, efter at Premier League-holdene er overgået til at spille med hele og halve reservehold i de indledende runder for at spare deres dyre stjerner, der ikke skal bruge unødige kræfter på en turnering, der nok er prestige i – men ikke så mange penge.

West Hams kamp mod West Bromwich tog rekorden i fjerde runde, da der trods alt kom 58.000 tilskuere på London Stadum, der så gæsterne vinde 1-0.

Det var i skarp kontrast til Burnleys kamp mod Norwich, hvor der kun dukkede 8.000 mennesker op.

– Jeg håber, der kommer flere mennesker på onsdag, sagde Josep Guardiola og henviste på den måde til semifinalen i Carabao Cup (Liga Xup’en), hvor Manchester City også er forsvarende mestre.

Manchester City har her hjemmebane mod Manchester United i semifinalen, som spilles bedst af to kampe. Manchester City vandt den første kamp med 3-1 på udebane.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top