The perfect guide to the casino

Der mangler 15 kampe: Liverpool planlægger allerede mesterskabs-festen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre


Liverpool planlægger allerede nu, hvordan fejringen af mesterskabet skal foretages, selvom der mangler 15 kampe i Premier league.

Ifølge Daily Express er Liverpool FC gået i gang med at tale med de lokale myndigheder om, hvordan mesterskabet skal fejres.

Den slags fejrer et engelsk mesterhold altid med en tur i åben bus igennem den by, hvor den har hjemme. Og Liverpool er altså allerede gået i gang med ruteplanlægningen.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Mandag 18. maj er udset som datoen for, hvornår Liverpools mesterskab skal fejres. Men det kan der blive ændret på, hvis Jürgen Klopps mandskab til den tid stadig er med i Champions League. Her spilles finalen først 30. maj.

Liverpool spiller søndag 17. maj sidste ligakamp mod Newcastle, og håbet er, at mesterskabet er sikret inden da, hvis Liverpool stadig spiller med i Champions League.

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko

Liverpool har fået den bedste sæsonstart i engelsk fodbolds historie med 22 sejre og en uafgjort i de første 23 kampe. Holdet fører med 16 point til nummer to, som er sidste sæsons mestre, Manchester City. Og forspringet kan komme op på 19 point, hvis det lykkes at vinde den udsatte kamp mod West Ham på onsdag.

Hvis Liverpool vinder mesterskabet, bliver det klubbens mesterskab nummer 19 – og det første i 30 år. Premier League blev først indstiftet i 1992, så det vil også være klubbens første mesterskab i tiden med Premier League.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top