The perfect guide to the casino

Søndagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre


Her har du søndagens rygtebørs

Olivier Giroud har været sat i forbindelse med en hel del klubber i dette transfervindue, men den franske verdensmester er stadig på kontrakt i Chelsea. Det seneste bud går på, at FC Barcelona vil leje ham med henblik på at erstatte den skadede angriber fra Uruguay, Luis Suárez, der er skadet. Daily Mail har historien.

Manchester United er i samme situation i forhold til, at klubben skal bruge en afløser for angriberen Marcus Rashford, der er rygskadet. Sky Sports har en historie om, at ‘De Røde Djævle’ er interesserede i at leje tidligere Watford-spiller, Odion Ighalo. Nigerianeren spiller nu i kinesiske Shanghai Shenhua. Alternativt vil klubben prøve at vriste algerieren Islam Slimani ud af den lejeaftale i Monaco, som Leicester-angriberen netop nu er på.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Paris Saint-Germain melder sig på banen i forhold til at sikre sig Arsenal-angriberen Pierre-Emerick Aubameyang. Det skriver sportsmole. FC Barcelona har angiveligt kølnet interessen for den 30-årige gaboneser, der hungrer efter at spille Champions League-fodbold.

Mere om Arsenal. Klubben har længe lignet favoritten i jagten på RB Leipzigs forsvarer, Dayot Upamencano. Men ifølge sportsmole er London-klubben blevet overhalet af de tyske mestre fra Bayern München, der håber at kunne tegne kontrakt med den nu 21-årige franskmand.

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko

Både Bayern München og Borussia Dortmund har ifølge spanske El Mundo Deportivo kig på Carles Pérez fra FC Barcelona. Den 21-årige højrefløj er ikke fast mand i startopstillingen hos de spanske mestre.

Den tidligere Arsenal- og Manchester City-spiller, Bacary Sagna, er ifølge franske L’Équipe i kontakt med Nantes. Den 36-årige forsvasspiller er kontraktfri til sommer.

Liverpool håber at kunne slå Real Madrid og FC Barcelona i kapløbet om Benfica-talentet Rafael Brito. Han er 18 år, midtbanespiller, og så har han en frikøbsklausul på 38 millioner pund (335 millioner kr.). Daily Star har mere om ham.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top