The perfect guide to the casino

Sikkert videre i FA Cuppen: Manchester United knuste League One-hold med 0-6

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


Der var lagt op til en ekstrem ukøn og mudret kamp, da Tranmere Rovers bød Manchester United velkommen.

Banen var alt andet end god, og leverede ikke en gang op til League One-standarden, men det var intet problem for Manchester United. Efter ti minutter tog kaptajn Harry Maguire sagen i egen hånd, da han fra kanten af feltet tog et træk ind i banen, og sendte et kanonskud op i hjørnet, og scorede sit første mål i den røde trøje.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Manchester United slappede dog alt andet end af efter 0-1 målet, og blot tre minutter senere scorede Diogo Dalot til 0-2. Efter 16 minutter blev det også til 0-3 på et mål af Jesse Lingard, og så var det for alvor allerede afgjort efter lidt mere end et kvarter. Det var også tydeligt at se på begge hold, men Manchester United var ikke færdig med at ydmyge Tranmere.

I 1. halvlegs sidste fire minutter kom Manchester Uniteds anden midterforsvarer, Phil Jones, også en sjælden gang på tavlen, imens Anthony Martial gjorde det til 0-5 kort før halvlegen.

Heldigvis for Tranmere, trådte Manchester United lidt på bremsen i 2. halvleg, og derfor blev det også kun til et enkelt mål mere i 2. halvleg.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

Indskiftede Tahith Chong blev nedlagt i feltet af målmand Scott Davies, og den fik Mason Greenwood lov til at sparke. Den sendte han i kassen, men til trods for en stilling på 0-6 efter 56 minutter, blev det aldrig til 0-7 da Tranmere formåede at holde lidt stand.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top