The perfect guide to the casino

Medie: FC Barcelona byder 600 mio. kroner – Denne stjerne skal erstatte Luis Suarez

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


Der er ved at være lidt problemer med alderen i FC Barcelona, hvor flere af holdets store stjerner nærmer sig pensionsalderen ift. topfodbold.

Selvom Luis Suarez er en stor verdensstjerne, og har været det i en længere periode, hjælper en alder på 33 år ikke så meget på karrieren, især når man begynder at bive ramt af skader. Efter Luis Suarez’ seneste knæskade, der holder ham ude i flere måneder, er de for alvor begyndt at lede efter en ny angriber, og nu tyder det på, at man har fundet manden til jobbet.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Ihvertfald melder Foot Mercato, at FC Barcelona har sendt et bud på omkring 600 millioner kroner afsted til Monaco. Her er man interesseret i den 29-årige Wissam Ben Yedder, der har bænket målene ind for Monaco og Sevilla de seneste sæsoner. I denne sæson er det blevet til 15 mål og otte assists i 22 kampe, imens han scorede 30 mål og leverede 11 assists i 54 kampe for Sevilla i sidste sæson.

Men netop fordi, at Monaco hentede Ben Yedder i sommeren 2019, har man ingen planer om at sælge sin franske stjerne. Derfor skulle buddet på 600 millioner kroner også være blevet afvist, og Foot Mercato melder om, at FC Barcelona overvejer at forhøje buddet, men at dette kommer an på, hvordan klubbens nye træner, Quique Setien ser Antoine Griezmanns rolle på holdet.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

Wissam Ben Yedders kontrakt med AS Monaco udløber først til sommeren 2024.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top