The perfect guide to the casino

Medie afslører: Inter overbyder Tottenham TOTALT: Så vanvittigt mange millioner tilbyder Inter, Eriksen om året

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


Om to dage skulle Christian Eriksen meget gerne være i Milano for at klare de sidste test og skrive under på kontrakten med sin nye klub.

Efter en stor klubjagt, startende fra sommeren 2019, har Christian Eriksen endelig fået styr på sin fremtid. Det ender højst sandsynligt ikke med et skifte til hverken FC Barcelona eller Real Madrid, men i stedet må Eriksen tage ’til takke’ med italienske Inter. Det kan han i den grad heller ikke klage over, hvis man ser på, hvor mange millioner han står til at tjene.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Ifølge Sky Sports, er Eriksens nye løn blevet afsløret. Her kan den danske landsholdsstjerne se frem til at tjene hele 2,3 millioner kroner om ugen uden bonusser. Hvis Christian Eriksen indfrier de bonusser, der skulle være i kontrakten, lyder ugelønnen på enorme 2,8 millioner kroner. Med en kontraktlængde frem til sommeren 2024, og en løn på 2,3 millioner kroner(uden bonus), bliver det en kontrakt med en værdi på over 525 millioner kroner for danskeren.

De britiske medier har tidligere meldt om, at Tottenham har tilbudt Christian Eriksen en ny kontrakt med en løn på to millioner kroner om ugen, og den må man sige, at Inter er godt i gang med at smadre, hvis ugelønnen fra Sky Sports passer. Selvom Christian Eriksen altså ikke står til at blive den dyrest handlede dansker nogensinde da kontrakten med Tottenham udløber til sommer, vil han uden tvivl, uden den store overraskelse, stadig smadre samtlige af de danske landsholdsstjerners løn.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

Christian Eriksen har spillet 305 kampe for Tottenham. Her er det blevet til 69 mål og 89 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top