The perfect guide to the casino

Fransk ekspert ‘afslører’: Kylian Mbappé overvejer skifte til europæisk gigant

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


Det er ikke blevet til den succes i PSG som håbet på, da man investerede milliarder på Neymar og Kylian Mbappé.

Man har vundet den franske liga i sikker stil, men det er den europæiske succes, som man hungrer efter. Her har chokexitet mod FC Barcelona og Manchester United overskygget alt andet, og hvis succes bliver ved med at udeblive, kan spillere som netop Neymar og Mbappé meget vel være fortid i Frankrig.

Kylian Mbappé har tidligere fortalt, hvor stor en fan han er af Real Madrid og Zinedine Zidane, og derfor ville det ikke være overraskende, hvis han en dag spiller på Bernabeu.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Nu melder den franske fodboldekspert, Julie Laurens, at Mbappé stærkt ville overveje et skifte til en anden europæisk gigant, hvis de smed et bud afsted. Inden Mbappé skiftede til PSG fra Monaco, var Jürgen Klopp angivenligt også interesseret, men blev udbudt af PSG, men ifølge Julie Laurens, ville Mbappé kraftigt overveje et skifte til Liverpool, hvis de bød på ham.

– Det er meget simpelt. Hvis Liverpool vil betale €300 millioner eller €350 millioner med bonusser, som PSG vil kræve for at sælge Mbappé, så vil han overveje det – og samtidig give ham den løn, han vil kræve. Real Madrid er hans drøm, og en eller anden dag vil han også spille på Santiago Bernabeu for Real Madrid. Men han er kun 21 år og har masser af tid til at spille for Real Madrid. Han vil også gerne spille Premier League en dag, og Liverpool er en attraktiv klub for alle topspillere med dette projekt med Jürgen Klopp, siger den franske ekspert.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

En front treer, hvor Klopp kunne vælge mellem Firmino, Salah, Mané og Mbappé ville være enhvers managers drøm. Liverpool har endnu ikke lavet de store køb i denne sæson, og må formodes at have godt med penge til en forstærkning eller to, hvis Jürgen Klopp finder det nødvendigt.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top