The perfect guide to the casino

Tidligere Liverpool-spiller: Liverpool er en storklub – men ikke et storhold

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre


Den tidligere Liverpool- og Manchester United-spiller mener ikke, at det nuværende Liverpool-hold kan kaldes et storhold – endnu.

Liverpool fører Premier League aldeles suverænt, men holdet er endnu ikke et storhold. Dertil skal man dominere ligaen i flere år i træk, mener Paul Ince, der som en af de få spillere i verden har en fortid i både Liverpool og Manchester United.

– Dengang jeg spillede i Manchester United, var det virkelig et storhold, sagde Paul ince med henvisning til klubbens hold, der vandt fem mesterskaber i halvfemserne og en Champions League.titel.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Chelsea i nullerne var i hans øjne også et storhold, men så vidt er det altså endnu ikke kommet for dagens Liverpool-hold, synes han.

– Men hvis de bliver ved med at vinde trofæ efter trofæ efter trofæ, sÃ¥ er det noget andet, siger Paul Ince ifølge lokalavisen Liverpool Echo.

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko

РMan kan ikke kalde et hold for et storhold, bare fordi det vinder et enkelt ̴r. Det ved [Liverpool-manager] Klopp ogs̴ godt, siger Paul Ince.

– Manchester United var et storhold i halvfemserne, Chelsea havde noget af det i nullerne, og Liverpool var det i firserne. Det, Liverpool gør nu, er en flot præstation, men hvis de skal kaldes et storhold, skal de gøre det Ã¥r efter Ã¥r, gentager han.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top