The perfect guide to the casino

Spansk stjerne drømmer om et comeback: Jeg vil gerne spille for Arsenal igen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre


Santi Cazorla var seks år i Arsenal, men han ærgrer sig over sin afsked.

Spanske Santi Cazorla har uden tvivl været rigtig uheldig i sin karriere når det gælder skader, og en yderst slem og kompliceret ankelskade satte også en stopper for midtbanestjernens Arsenal-karriere i sidste ende.

Han ærgrer sig især over måden hvorpå han forlod London-klubben, og han drømmer derfor om at få et comeback, så han kan få sagt ordenligt farvel til Arsenal-fansene.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

– Jeg ved ikke, om det er muligt eller ej, men jeg vil gerne spille en kamp mere for Arsenal, før jeg gÃ¥r pÃ¥ pension. Det er en stor fortrydelse for mig, at jeg ikke fik sagt ordentligt farvel, siger Santi Cazorla ifølge goal.com.

– Arsenal er den største klub, jeg nogensinde har spillet for, og jeg er stolt af at have været der. Jeg er især taknemmelig over for Arsenals fans, som støttede mig, selvom jeg tog derfra.

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko

– Jeg ønsker, at jeg kan være en del af Gunners-familien i fremtiden igen.

Santi Cazorla skiftede Arsenal ud med Villareal i sommeren 2018, men hans sidste kamp for Arsenal var helt tilbage i oktober 2016. På trods af alle de mange voldsomme skader blev det alligevel til 180 kampe i Arsenal-trøjen, hvor at han scorede 29 mål og leverede 45 oplæg.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top