The perfect guide to the casino

Så du det? Efter Red Bull rygter – Borussia Dortmund sender klart budskab til Brøndby IF

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


Brøndby IF går viralt i disse dage, efter de første rygter om, at Red Bull var interesseret i at købe sig ind i Brøndby, kom frem.

I morges lød den nye historie på, at Brøndbys fans i ‘svinget’, havde samlet ind til Eurojackpot-kuponer, og såfremt der blev vundet en stor gevinst, skulle alle pengene investeres i Brøndby. Den nyhed spredte sig hurtigt til alverdens lande, herunder lande som Norge, Italien og Frankrig.

Nu får Brøndby IF støtte fra en venskabelig kant.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Fansene fra den tyske storklub, Borussia Dortmund, virker til at have et rigtig fint forhold til Brøndby, hvor især fansene ved ‘Den gule mur’, flere gange har støttet den danske klub. Dortmund har tidligere vist et banner inden det københavnske derby, hvor der ikke blev talt pænt om FC København, og nu har de vist deres støtte igen.

Inden kampen mod FC Köln, fremviste ‘Den gule mur’ et banner med teksten ‘Altid gul og blå – Altid Brøndby IF – Aldrig Red Bull’. Der er ingen tvivl om, at de tyske klubber ikke er fan af Red Bull og RB Leipzig, og det viser Dortmund endnu en gang.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

Dortmund har lige bragt sig i front efter ét minuts spil mod FC Köln.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top