The perfect guide to the casino

Danmarks næststørste spillerhandel? – Tilbuddet fra FCK var for godt at sige nej til

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre


AaB planlagde ikke at sælge Mikkel Kaufmann, men tilbuddet fra FCK var for godt til at sige nej til, siger klubbens adm. direktør, Thomas Bælum.

– Det var på ingen måde vores plan, at Mikkel Kaufmann skulle sælges nu, men efter FC Københavns henvendelse har der været ført konstruktive forhandlinger parterne imellem, og efterhånden nåede vi et sted, hvor der for AaB’s bedste ikke længere var fornuft i at sige nej, siger Thomas Bælum i en pressemeddelelse fra Superligaens nordligste klub.

Klubberne vil sædvanen tro ikke oplyse overgangssummens størrelse, men det har tidligere været fremme, at den lyder på 25 millioner kroner.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Det vil i givet fald være den næststørste handel imellem to danske klubber. Kun Victor Nelsson kostede lidt mere, da han i sommer skiftede fra FCN til FCK.

– Naturligvis er vi kede af allerede til sommer at skulle tage afsked med Mikkel, men i et større perspektiv må vi betragte et salg af denne kaliber som en styrkelse af vores klub, så vi fremdeles kan bevæge os fremad såvel på som uden for banen, siger Thomas Bælum og tilføjer:

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko

– Spillersalg en afgørende del af vores strategi og forretningsmodel, og vores ambitioner er intakte, hvorfor vi også er i gang med overvejelser omkring, hvordan Kaufmann skal erstattes.

– Jeg skal være ærlig at indrømme, at jeg for få dage siden ikke havde tænkt tanken, at jeg skulle væk fra AaB til sommer, men da jeg blev forelagt, at klubberne var i forhandling, så valgte jeg også at indgå i en dialog og i sidste ende sige ja, og jeg er glad for, at AaB som klub får belønning for at have troet på mig og vist mig tillid. Med skiftet kommer jeg til at tage næste step i min karriere, og det glæder jeg mig selvfølgelig til, siger Mikkel Kaufmann selv.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top