The perfect guide to the casino

Solskjær og Manchester United buhet ud: – Jeg forstår godt fansene, MEN….


Manchester United og manager Ole Gunnar Solskjær blev buhet ud af Old Trafford efter nederlaget til Burnley, og nordmanden forstår godt fansene.

For første gang i tiden med Premier League tabte Manchester United hjemme til Burnley, og både efter første og anden halvleg kunne hjemmeholdets spillere forlade banen til pibekoncert.

– Jeg forstår godt, at fansene er skuffede, og at de er desillusionerede, sagde Ole Gunnar Solskjær efter nederlaget ifølge Manchester Evening News.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

– Men jeg vil også gerne sige, at det er når tiderne er svære, at fansene skal hjælpe holdet og hjælpe klubben. Jeg er sikker på, at spillerne undertiden hørte de positive tilråb, og at det hjalp dem, sagde nordmanden.

Bemærkningen sigtede ganske givet til de supportere, der sang smædesange mod klubbens næstformand, Ed Woodward, og ejerne, de amerikanske Glazer-brødre.

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko

Det var tredje år i træk, at Burnley kom foran 2-0 på Old Trafford, men i modsætning til de to første gange tog gæsterne altså tre point med hjem. Det er ikke sket siden 2. juledag i 1963, at Burnley har slået Manchester United på udebane.

– Spillerne gør alt, hvad de kan, men de ved også godt, at det ikke var godt nok. Gutterne så mentalt trætte ud til sidst, men de skal nok komme igen, sagde Ole Gunnar Solksjær.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top