The perfect guide to the casino

Hvad nu Arteta? Købt for et halvt år siden for 55 mio. kroner: Nu står to storklubber klar med bud på 435 mio. kroner

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


Arsenal kan ende med at lave et rigtig flot salg, hvis man har i sinde at sælge en af klubbens største talenter.

I sommeren 2019 hentede Arsenal den blot 18-årige brasilianer, Gabriel Martinelli, for omkring 55 millioner kroner, og han har sidenhen været en stor succes i klubben. Den noget kriseramte London-klub har haft det noget svært i denne sæson, men specielt Martinelli, har været et lyspunkt for Arsenal. Her er det blevet til 10 mål og tre assists i 21 kampe, og det har fået flere klubber til at slå øjnene op.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Nu melder både Daily Mail og Football Insider, at Martinelli kan være fortid i Arsenal allerede fra næste sæson, hvis Arsenal vælger at takke ja til et større millionbeløb. Daily Mail erfarer, at Real Madrid står klar med 435 millioner kroner for den 18-årige brasilianer, der dog har kontrakt med Arsenal helt frem til sommeren 2024. Derfor har Arsenal ingen planer om at sælge, men er i stedet klar til at forbedre Martinellis løn.

Ifølge mediet får Martinelli 10.000 pund om ugen, men den er Arsenal klar til at sætte op til 30.000 pund om ugen, i et forsøg på at holde interesserede klubber væk. Football Insider melder om, at Liverpool holder vågent øje med Martinelli, men at de modsat Real Madrid, ikke er kommet med noget bud endnu.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top