The perfect guide to the casino

Brøndby afslører: SÅ mange millioner får fodbolddirektør Carsten V. Jensen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


Med salgene af Kamil Wilczek og Dominik Kaiser, sparede Brøndby en masse vigtige lønkroner, og fik samtidig en række millionbeløb ind, der skal hjælpe på økonomien på sigt.

I et prospekt udgivet af Brøndby IF, som de har udgivet i forbindelse med aktieemissionen, afslører klubben en række lønninger til flere af deres ‘nøglemedarbejdere’, hvilket dækker over cheftræneren, marketingschef, økonomichef, kommunikationschef, salgschef og sikkerhedschef.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

I alt lyder beløbet på 4,9 millioner kroner, men da nogle af nøglemedarbejderne kun har været ansat i halvdelen af året, ville beløbet for helåret lyde på 6,5 millioner kroner.

Der meldes om, at fodbolddirektør i Brøndby, Carsten V. Jensen, modtager 2,4 millioner kroner om året i løn, og kan samtidig se frem til at klubben dækker alle CV’s udgifter til computer, internetopkobling, telefon og samtidig stiller en firmabil til rådighed. Udover de 2,4 millioner kroner, kan Carsten V. Jensen også se frem til en række bonusser, hvis han opfylder de specifikke sportslige mål, eller skaber positive transferresultater.

I prospektet afsløres det også, at den tidligere sportsdirektør, Troels Bech, tjente 3 millioner kroner i 2018, og at bestyrelsesformand Jan Bech Andersen, blot modtog 300.000 kroner fra Brøndby i 2018 for sit arbejde med klubben.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

Prospektet bliver udgivet i en tid, hvor Red Bull bliver nævnt som interesserede investorer i den danske klub.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top