The perfect guide to the casino

Officielt: Endnu en angriber forlader Brøndby IF – Skifter med øjeblikkelig virkning til Superliga-klub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


Det blev tidligere meldt ud, at Brøndbys Ante Erceg var på vej væk fra Brøndby, og det er nu officielt.

Den noget kolde Brøndby-angriber skifter dog ikke langt væk fra Brøndby, men ryger i stedet en tur til Esbjerg. Her har den 30-årige angriber skrevet under på en lejeaftale frem til sommeren. Dermed bliver Erceg tredje hurtige afgang for Brøndby i løbet af kort tid, efter man har sagt farvel til de noget større profiler, Dominik Kaiser og Kamil Wilczek.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Med en kontrakt frem til sommeren 2022, er der stadig en chance for, at Ante Erceg kan fortsætte i Brøndby, og dermed er planen i første omgang, at han skal få karrieren på rette spor igen hos Esbjerg.

– Der har desværre for både Ante og os været alt for lang vej til holdet for Ante i hans tid i Brøndby IF. Ante har tidligere i sin karriere bevist at han er en dygtig fodboldspiller, så med helt nye rammer og forhåbentlig spilletid i Esbjerg fB, er håbet for alle parter, at foråret kan få sat hans karriere på rette spor igen, lyder det fra Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen til Brøndbys egen hjemmeside.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

Til trods for, at det blot er blevet til fem mål og tre assists i 31 kampe for Brøndby IF, glæder Esbjergs sportschef, Jimmi Nagel, sig over tilgangen af Erceg.

– I Ante Erceg får vi en stærk offensivspiller, der er hurtig og aggressiv i sit spil. Erceg har tidligere vist sig som en kynisk målscorer, og vi er sikre på, at vi i fællesskab kan finde dette frem igen til glæde for begge parter, lyder det blandt andet fra Jimmi Nagel til Esbjergs hjemmeside.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top