The perfect guide to the casino

Klopp overrasker: Jeg er klar til at gå ned i løn for det!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre


Liverpool-manager Jürgen Klopp vil have antallet af kampe bragt ned, og han er klar til at gå ned i løn for at få det.

Spillerne bliver skadet og slidt op af de mange kampe. Det har været budskabet i mange år, men ingen gør noget ved det. Tværtimod bliver der flere og flere kampe.

Det seneste tiltag er VM for klubhold, som det internationale fodboldforbund (FIFA) vil lave til en decideret slutrunde næste år. Men Jürgen klopp er ikke fan af, at der skal komme endnu flere kampe.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

– Vi ved godt, at ideen med VN for klubhold er, at der skal tjenes endnu flere penge. Vi skal stille op i den, fordi der er penge i den, siger Jürgen Klopp ifølge lokalavisen Liverpool Echo.

– Jeg kan egentlig godt lide ideen, men så må man afskaffe noget andet. Man kan ikke bare blive ved med at lægge endnu en turnering på, og én til og én til. Det dur ikke, siger tyskeren.

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko

– Der er VM, der er EM, der er VM for klubhold, der er Copa America, der er alt muligt. Der er ikke et eneste år uden ekstra turneringer mere. Jeg kan ikke forstå, hvorfor der ikke er nogen, der siger stop. Så må vi finde os i, at der er færre penge for færre kampe. Jeg vil sige, at det er okay, siger Jürgen Klopp,

Lierpool har i denne sæson selv mærket konsekvenserne af, at kampene hobede sig op, da de i kvartfinalen i Carabao Cup (Liga Cup’en) måtte sende andetholdet i kamp mod Aston Villa, fordi de skulle spille semifinale i VM for klubhold dagen efter.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top