The perfect guide to the casino

FC København meldes interesseret og Superliga-klub bekræfter: Forhandler om et salg af profilen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


Det næste store salg af en af Superliga-klubbernes store profil kommer tættere og tættere på.

Den blot 19-årige Mikkel Kaufmann, blev hevet op til AaBs førsteholdstrup i sommeren 2019, og har sidenhen ikke set sig tilbage. Syv mål og to assists i 17 Superliga-kampe lyder statistikken i denne sæson, hvilket gør Kaufmann til en af AaBs allerfarligste offensive spillere. Men til trods for en kontrakt frem til sommeren 2023, kan han allerede i dette transfervindue, være fortid i klubben.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

AaB har tidligere på dagen bekræftet, at klubben har indledt forhandlinger med en unavngiven klub, omkring et salg af Kaufmann. Ifølge Ekstra Bladet, kan den klub meget vel være FC København da mediet mener at vide, at Ståle Solbakken er yderst interesseret i at hente Mikkel Kaufmann til København. Avisen bekræfter ikke, hvorvidt FC København og Ståle Solbakken håber på at hente Kaufmann allerede til vinter, eller om man venter til næste sommer.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

Det er ikke lang tid siden, at Ståle Solbakken udtalte, at der ikke var råd til endnu en dyr angriber i FC København, og med en alder på bare 19 år, og stadig tre og et halvt år tilbage af sin kontrakt, står AaB særdeles godt i forhandlingerne.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top