The perfect guide to the casino

Tirsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre


Her har du tirsdagens rygtebørs

Tottenham jagter som bekendt Edinson Cavani fra Paris Saint-Germain, men Spurs overvejer også andre angribere i forsøget på at fylde hullet efter Harry Kane, der er ude i flere måneder med en fiberskade. En nødløsning kunne være at leje serbiske Luka Jovic i Real Madrid. Han kom til madrilenerne fra Eintracht Frankfurt i sommer, men han har endnu ikke for alvor slået til. Sportsmole har historien.

Men Tottenham forsøger også, om det er muligt at vriste Leicesters algeriske angriber, 31-årige Islam Slamini, ud af lejeaftalen med franske AS Monaco. Den historie har Daily Mail.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Naboerne fra Arsenal vil ifølge Daily Star hellere forsøge at leje Bayern Münchens tyske forsvasspiller, Jérôme Boateng, end at forsøge at købe RB Leipzigs franskmand, Dayot Upamecano, som skal koste 50 millioner pund (440 millioner kr.), og som The Gunners jævnligt sættes i forbindelse med.

Mere om Arsenal. Den 27-årige franske venstre back, Layvin Kurzawa, skifter fra Paris Saint-Germain til Arsenal, men det bliver på en fri transfer og først fra næste sæson. Det skriver franske France Football.

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko

Sagaen om Dani Olmo tager en uventet drejning. Den 21-årige spanske angriber fra Dinamo Zagreb er nu ifølge sportsmole på vej til Wolverhampton, der skal have budt 21,3 millioner pund (187 millioner kr.) for spilleren, der er udlært i FC Barcelona, og som så ud til at være på vej tilbage til de spanske mestre, der så pludselig ikke ville ham, fordi de prioriterer at få en erstatning for den skadede Luis Suárez i denne måneds transfer-vindue.

Liverpool overvejer at byde på portugisiske Pedro Brazao fra Nice. Han er 17 år og midtbanespiller. Bayern München, Paris Saint-Germain og Sporting Lissabon er også ude efter ham. Daily Mail har mere om ham og om sagen.

Inden han overhovedet er blevet præsenteret i Real Madrid, har Espanyol ifølge spanske SPORT forespurgt, om det er muligt at leje brasilianske Reinier. Han er 18 år, midtbanespiller og har hidtil spillet i Flamengo i hjemlandet.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top