The perfect guide to the casino

Simon Kjær afslører: Mit idol ringede og fik mig til at skifte

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre


Det var den tidligere AC Milan-spiller, Paolo Maldini, der ringede Simon Kjær op og fik ham til at skifte til den tidligere storklub.

Paolo Maldini vandt i sin tid Champions League, og han blev kendt som en af de bedste forsvarsspillere i verden nogensinde. I dag er han teknisk direktør i AC Milan, og det var ham, der ringede til Simon Kjær for at få ham til at skifte lejeaftalen i Atalanta ud med en lejeaftale i AC Milan.

– Det er altid specielt, når et idol som Maldini ringer. Paolos karriere fortjener al respekt i verden, og han var virkelig god mod mig, siger Simon Kjær til sport.tv2.dk

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Paolo Maldinis far, den tidligere landstræner Cesare Maldini, omtalte allerede i 2009 Simon Kjær som et stort talent, der skulle holdes øje med. Men der skulle altså gå 11 år, førend Simon Kjær og Maldini-familien for alvor fik noget at gøre med hinanden.

– Jeg ville gerne være kommet tidligere, men jeg skal heller ikke brokke mig over den karriere, jeg har haft. Det har været fantastisk spændende, og jeg har prøvet så mange ligaer, så mange kulturer, og jeg har spillet så mange kampe, som jeg har, siger 30-årige Simon Kjær.

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko

Spanske Sevilla har stadig kontrakten med Simon Kjær, men de besluttede inden sæsonstart at leje ham ud til Atalanta, hvor den danske landsholdsanfører imidlertid ikke spillede så meget, fordi han med trænerens ord ikke passede ind i stilen.

AC Milan er Simon Kjærs fjerde klub i Italien, da han i 2011-12 også spillede for AS Roma.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top