The perfect guide to the casino

Mestertræneren: Jeg lærer af at kigge på Sheffield United

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre


Manchester Citys manager, Josep Guardiola, finder inspiration ved at kigge på oprykkerne fra Sheffield United.

Tirsdag aften møder Manchester City på udebane Sheffield United, og det er en klub, som mestrenes manager, Josep Guardiola, godt kan lære af.

– Jeg beundrer dem virkelig for den måde, de spiller på, siger Josep Guardiola ifølge spanske AS,

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Sheffield United rykkede op i sidste sæson, og eksperterne dømte dem på forhånd til at skulle slås om at undgå nedrykning. Men det er der intet, der tyder på, at de skal. I skrivende stund ligger de nummer syv i Premier League, og det er kun få uger siden, de tabte deres første udekamp – iøvrigt mod Manchester City.

– Vi havde det svært mod dem. Jeg er meget imponeret over det, de gør – især fordi en del af spillerne er de samme som rykkede op fra Championship, og nogle har været med lige siden tiden i League One, siger Josep Guardiola.

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko

– Man kan lære meget af andre hold. Sheffield United bevæger sig på nogle måder og i nogle mønstre, som jeg ikke har set før, og det er derfor, de ligger så godt til i tabellen, som de gør, siger den 38-årige spanier, der tidligere har ført FC Barcelona og Bayern München til henholdsvis spanske og tyske mesterskaber.

Manchester City ligger netop nu på andenpladsen i Premier League – 16 point efter Liverpool. I Premier League er målet for klubben nu at forsvare denne andenplads, siger Josep Guardiola.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top