The perfect guide to the casino

Holdkammeraterne kører rundt i milliondyre luksusbiler: Du gætter ALDRIG, hvilken lille bil N’Golo Kante ejer

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


Livet som verdensstjerne i Premier League plejer at betyde stor lejlighed, modelkærester og store biler. Sådan er det dog ikke for alle.

Specielt en spiller, lever ikke op til de rygter om fodboldspillere, og den spiller er ingen ringere end N’Golo Kante. Den 28-årige franske verdensmester og Premier League-vinder, har i flere omgange vist, at han ikke er ligesom alle andre Premier League-stjerner.

Tilbage i 2018 skulle N’Golo Kante med toget til Frankrig efter en Chelsea-kamp, men da han missede toget, tog han i stedet til den lokale moské, hvor han stødte på flere Chelsea-fans.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Her endte det med, at N’Golo Kante tog med op i en fans lejlighed, hvor han spiste kylling i karry, spillede FIFA og så ‘Match of the Day’ i England. Nu er det så Kantes bil, der løber med opmærksomheden. Da N’Golo Kante ankom til Leicester City i 2015, købte han en Mini Cooper for omkring 20.000 pund eller omkring 175.000 kroner, og den kører han stadig rundt i den dag i dag.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

Det er altså ikke mange, der kan prale med, at eje den samme bil til den nette sum af 175.000 kroner i fem år, når millioner ruller ind på kontoen måned efter måned. Jamie Vardy har tidligere fortalt, at N’Golo Kante er smask forelsket i sin bil, og endda også blevet spottet i den, imens den var noget halvsmadret.


Foto: JIM BENNETT

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top