The perfect guide to the casino

Han har fået en svær start på livet i Juventus: Jeg forstår godt at fansene blev sure på mig

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre


Matthijs de Ligt har fået en svær start på livet i Juventus, og han forstår godt at fansene har været efter ham.

Efter sidste sæson var hollandske Matthijs de Ligt det helt store samtaleemne, og han blev rygtet til de største klubber i hele Europa. Som bekendt endte han med at skifte til Juventus, og her har han fået en svær start på livet.

Den unge forsvarsspiller kostede Juventus hele 635 millioner kroner, og han har lavet flere store fejl i første halvdel af sæsonen, hvilket også har sendt ham ud på bænken.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Han er dog kommet tilbage i startopstillingen igen, da en skade til Merik Demiral har givet ham endnu en chance. Nu lover han at gribe den nye chance, og rette op på alle efterårets store fejl.

– Det er normalt. Hvis jeg har været i deres sko, ville jeg også have været sur over den slags fejl, siger De Ligt til Tuttosport og fortsætter:

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko

– Men som spiller kan jeg dog ikke lade mig bekymre over den slags. Jeg skal bare tænke på at forbedre mig og være bevidste om mine fremskridt eller mangel på samme

– Jeg er helt sikkert glad for mine første seks måneder, og jeg er overbevist om, at jeg bliver bedre og bedre fra kamp til kamp.

Næste opgave for Matthijs de Ligt og Juventus bliver onsdag aften, hvor at de får besøg af AS Roma i en Coppa Italia-kamp.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top