The perfect guide to the casino

Arsenals ti mænd fightede sig til ét point på Stamford Bridge

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


Med hele ti point op til Chelsea på 4. pladsen, stod Arsenal overfor en knald eller fald kamp, hvis de stadig skulle have det mindste håb om en top 4 placering i år.

Modstanderen hed Frank Lampard og Chelsea, og dermed var det et opgør mellem to unge trænere, der for alvor har fået chancen på den helt store scene i denne sæson. Hjemmeholdet startede bedst ud, og kom også foran midt inde i 1. halvleg. Den udskældte Shkodran Mustafi fik ikke nok fart på afleveringen tilbage til Bernd Leno, og derfor kunne Tammy Abraham snuppe bolden.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Abraham rundede Leno, og lige inden han skulle sende bolden i kassen, nedlagde den tidligere Chelsea-stjerne, David Luiz, Tammy Abraham i straffesparksfeltet, og fik tildelt et direkte rødt kort. Straffesparket skulle den altid sikre Jorginho sparke, hvilket han sendte sikkert i kassen. Chelsea pressede på i 1. halvleg, men heldigvis for Arsenal, stod den kun 1-0 ved pausen.

I 2. halvleg kom Arsenal noget overraskende igen. N’Golo Kante snublede som sidste mand på midten, hvilket gav noget af en friløber til Gabriel Martinelli, der viste hurtigheden og sendte bolden sikkert bag Kepa.

Herfra lignede det, at de to hold skulle dele ét point, lige indtil Chelsea scorede i det 84. minut. Et fladt indlæg fra Callum Hudson-Odoi efter et hjørnespark ender hos kaptajn Cesar Azpilicueta, der snød Arsenal-forsvaret og listede sig uden om en offside, inden han sendte 2-1 føringen i hus.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

Desværre gik der kun et par minutter før Arsenal svarede igen, og endnu en gang blev det en scoring fra en forsvarsspiller og kaptajn. Tilbagevendte Hector Bellering modtog bolden i højre side, tog et fiks træk ind i feltet, og sendte et stille og roligt venstrebens skud over i modsatte målhjørne. Den reagerede keeper Kepa ikke hurtigt nok på, og derfor sluttede det 2-2.

Chelsea sidder derfor stadig solidt på 4. pladsen, imens Arsenal fortsat har 10 point op til Champions League.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top