The perfect guide to the casino

Wenger skælder ud på Arsenal: Vi fik flere penge – men vi solgte vores sjæl

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre


Det er aldrig lykkedes for Arsenal at genskabe ånden fra den gamle hjemmebane, Highbury, til Emirates Stadium, mener klubbens legendariske manager, Arséne Wenger.

Arsenal var tidligere et af de hold, der talte med om det engelske mesterskab hvert år. Og klubben vandt også Premier League i 1998, 2002 og 2004 med Arséne Wenger som manager.

Men siden da er det ikke gået lige så godt. Og en af forklaringerne er ifølge samme Arséne Wenger, at klubben flyttede 400 meter fra Highbury til Emirates Stadium i 2006.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

– Der kan være flere mennesker og derfor tjener klubben flere penge på kampene. Men vi solgte vores sjæl, og vi har aldrig genfundet den på Emirates, sagde Arséne Wenger som tv-ekspert inden kampen mellem Liverpool og Manchester United. Det skriver London Evening Standard.

– Vi flyttede fra Highbury, som mindede om Anfield, hvor stemningen er speciel og efterhånden sjælden, sagde den 70-årige franskmand.

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko

– Der er flere årsager til, at det har været svært at genskabe ånden fra Highbury, men en af dem er, at der er for langt fra publikum til banen. Sådan er stadion lavet af sikkerhedsårsager, og fordi ambulancer skal kunne komme ind. Men det ødelægger stemningen, sagde den 70-årige franskmand, der var manager for Arsenal fra 1996 til 2018.

Siden Arsenal flyttede til Emirates Stadium har klubben vundet tre FA Cup-finaler (i 2014, 2015 o 2017), og i skrivende stund ligger holdet nummer ti i Premier League.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top