The perfect guide to the casino

Ronnie Schwartz har kontraktudløb til sommer, men kan blive i Danmark: Dansk topklub klar til at hente brandvarme Schwartz

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


Silkeborg IF skal på noget af en mission, når foråets Superliga-sæson begynder. I de første 20 kampe hentede man blot 10 point, og derfor er der lang vej igen for en overlevelse.

Hvis Silkeborg ikke havde haft Ronnie Schwartz i denne sæson, havde antallet af point været noget mindre. Den 30-årige angriber har nettet 12 gange i denne sæson, kun overgået af Kamil Wilczek, og har med sine 12 scoringer næsten stået for halvdelen af Silkeborgs mål. Derfor er der ingen tvivl om, at Silkeborg gerne vil forlænge med Ronnie Schwartz, men den mission bliver næsten ligeså svær som missionen om overlevelse i Superligaen, da Schwartz ikke har tænkt sig at forlænge.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Pengestærke lande som Kina og lignende er allerede blevet nævnt, men det er heller ingen hemmelighed, at der også er interesse fra Danmark. Nu melder Ekstra Bladet om, at ligaens 3. plads fra AGF, stadig er interesseret i Schwartz. Ifølge mediet har AGF ingen planer om at hente Ronnie Schwartz i dette transfervindue, men derimod først til sommer, når kontrakten udløber.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

Brøndby er tidligere blevet nævnt som en anden mulig klub, og Ronnie Schwartz har tidligere udtalt, at han ikke ville lukke døren for et skifte til en anden dansk klub til sommer.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top