The perfect guide to the casino

Medie: FCK tæt på den største aftale i dansk fodbolds historie

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre


FCK er tæt på at få en ny aftale om tøjsponsor, og den bliver kæmpestor.

I de seneste otte år har FCK haft Adidas som tøjsponsor, men det er ikke sikkert, det bliver ved.

Den nuværende aftale udløber til sommer, og FCK er ifølge B.T. i gang med at tegne en ny aftale, som bliver den største i dansk fodbolds histrie – også større end landsholdets.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

– Jeg vil ikke forholde mig til, om det er større. Men du har en liga og en sæson i klubfodbold. Der er flere kampe og væsentlig mere kontinuitet. Det er den værdi, som klubfodbolden kan give, siger brandingekspert, Thomas Badura, til B.T.

– Et landshold samler Danmark på en anden måde end nogen fodboldklub herhjemme. Det er bare kun udvalgte perioder og dage over året. Et brand kan arbejde mere kontinuerligt med den platform, man investerer i. Det ville ikke være mærkeligt, hvis sådan en aftale kunne blive mere værd, siger Thomas Badura.

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko

Kommerciel direktør i FC København, Katja Moesgaard, bekræfter, at klubben er ved at forhandle en ny tøjsponsor, men hun ønsker ikke at kommentere de igangværende forhandlinger.

Det vides ikke, om FCK vil give andre end Adidas muligheden for at blive tøjsponsor. Nike skulle angiveligt også være interesserede.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top