The perfect guide to the casino

Brøndby-træner: Græder ikke over Dominik Kaiser-salg

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre


Brøndby har solgt Dominik Kaiser, og han var en vigtig spiller, men træner Niels Frederiksen græder ikke over tabet.

– Kaiser har været en rigtig vigtig spiller for os. Han har spillet stort set alle vores kampe under mig, og han har bidraget med mange mål. Det er en rigtig dygtig spiller, som ikke er her mere. Det var en rigtig god mulighed for Kaiser, og det var ligeså en god mulighed for klubben. Vi spiller jo stadig med 11 mand på banen, og nu er der en ny, der skal ind og hjælpe os. Det er en del af gamet, og den klarer vi også, siger Niels Frederiksen til Brøndby-fansiden 3point.dk

Dominik Kaiser scorede som midtbanespiller Man kan aldrig vide, om erstatningen er i egen trup. Men vi har mange midtbanespillere, så der er en god chance for, at vi har en til at tage over internt i klubben.otte mål i efteråret for de blågule, så han bliver ikke så nem at erstatte.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

På den anden side set råder Brøndby over en del midtbanespillere, og da klubben økonomisk er presset, er det ikke sikkert, der bliver købt en ny spiller.

– Man kan aldrig vide, om erstatningen er i egen trup. Men vi har mange midtbanespillere, så der er en god chance for, at vi har en til at tage over internt i klubben, siger Niels Frederiksen.

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko

31-årige Domonik Kaiser kom til Brøndby fra RB Leipzig. Han nåede alt i alt at spille 68 kampe for klubben.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top