The perfect guide to the casino

Ups: Ståle Solbakken afviste interessen – Nu afslører FCK-emnet, at han afviste FCK

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


Med skader til Jonas Wind og Dame N’Doye, fik Ståle Solbakken særdeles travlt i efteråret 2019, og hentede et par angribere til klubben.

Michael Santos og Nicklas Bendtner skrev under med FC København, og imens Nicklas Bendtner ikke er at finde i København længere, er Michael Santos stadig i fuld gang med træningen. Der er også positive meldinger omkring Wind og N’Doye, og derfor ser FCK også ud til at være mere end godt dækket ind i angrebet. Derfor overraskede det flere, at Ståle Solbakken angivenligt var gået på angriberjagt.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Den polske angriber Patryk Kimala, blev rygtet til Danmark, men da Ståle Solbakken blev spurgt ind til en ny angriber i dette transfervindue, blev det hurtigt afvist med svaret om, at der ikke var midlerne til dette. Patryk Kimala skiftede i sidste ende til Celtic, og nu har han afsløret, at der rent faktisk var dansk interesse fra FC Københavns side af.

– Det er sandt, at jeg havde et tilbud fra FC København. Men så snart Celtic kom på banen med deres tilbud, overvejede jeg ingen andre klubber. Jeg ser frem til at spille mod FCK i Europa nu, siger Patryk Klimala til Daily Record.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

Dermed tyder det på, at Ståle Solbakken alligevel var på jagt efter en ny angriber. Patryk Kimala kommer da også til Danmark om en måneds tid, når Celtic og FCK tørner sammen i Europa League.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top