The perfect guide to the casino

Stor byttehandel på vej: Juventus og FC Barcelona bytter profiler med hinanden

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


Den næste store handel mellem to af de største europæiske klubber er tættere på end nogensinde før.

Det er ingen hemmelighed, at både Juventus og FC Barcelona var interesseret i flere af hinandens spillere i sidste sæson. Fra FC Barcelonas side, var der især interesse for den 25-årige italiener, Federico Bernardeschi. Juventus havde dog ingen intentioner om at sælge deres store profil, der i sidste sæson spillede 39 kampe for klubben, men nu er den plan ændret.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Ifølge Sky Sports Italia, er Juventus klar til at sende Bernardeschi til Barcelona på en betingelse, nemlig, at man får en anden spiller retur. Juventus er stærkt interesseret i kroatiske Ivan Rakitic, og derfor skulle de være klar til at sende Bernardeschi til Barcelona, hvis Rakitic bliver sendt til Juventus.

Federico Bernardeschi kom til Juventus i 2017 og har sidenhen spillet 89 kampe for klubben.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

Mediet melder ikke om, hvorvidt der er tale om en direkte byttehandel, eller om en af klubberne skal smide en pose penge oveni. Men med tanke på, at der er seks år mellem de to spillere, og at Ivan Rakitic’ kontrakt er et år kortere, ville det ikke komme som en overraskelse, hvis FC Barcelona bliver nødt til at smide nogle millioner i handlen for at få den til at ske.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top