The perfect guide to the casino

Mål og assist fra Jens Stryger var ikke nok: Simon Kjær og AC Milan stjal alle tre point i overtiden

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


Inden dagens kamp mellem AC Milan og Udinese, var der ikke den store tvivl om, at Simon Kjær, Zlatan Ibrahimovic og resten af AC Milan-holdet var favoritter mod Jens Stryger Larsen og Udinese.

Danskerbraget i Serie A endte med, at de to danskere på begge hold spillede en stor rolle i kampen, hvor især Jens Stryger kan være mere end tilfreds, men stadig stå med en flad fornemmelse. Efter blot seks minutter bgik Gianluigi Donnarumma en kæmpe fejl da han mistimede sit indgreb langt ude fra målmandsfeltet. I stedet for at cleare bolden, nedlagde Donnarumma en Udinese-spiller, og derfor kunne Jens Stryger Larsen sparke bolden ind i et frit Milan-mål.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Inden pausen havde hjemmeholdet flere forsøg for en udligning, men måtte gå til pause bagud med 0-1. Det ændrede sig i 2. halvleg, hvor indskiftningen af Ante Rebic spillede en kæmpe rolle. Ante Rebic skulle ikke bruge meget mere end to minutter på banen, før han udlignede til 1-1.

Efter et flot Milan-sammenspil endte bolden på kanten af feltet hos Andrea Conti, der sendte en flad aflevering i fødderne på Rebic, der first-timede bolden i kassen.

Herfra tog hjemmeholdet over, og kom også på 2-1 efter 71 minutter. Et hjørnespark bliver headet væk af Udinese, men ender på kanten af feltet til Theo Hernandez, der resolut flugter bolden i det lange målhjørne uden nogen chancer for Udinese-keeperen.

Bedst som man troede, at AC Milan løb med alle tre point, dukker Jens Stryger op på kanten af AC Milans felt, sender et indlæg ind i panden på Kevin Lasagna, der passerer en chanceløs Donnarumma i Milan-målet i det 85. minut.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

Med fem minutter igen plus tillægstid, parkede Udinese bussen i jagten på det ene point, men blev snydt helt til sidst. Endnu en gang var det indskiftede Ante Rebic, der satte en kniv i Udinese da han scorede til 3-2 i kampens overtid.

De tre point sender AC Milan op på ligaens ottende plads med syv point op til fjerdepladsen, der giver Champions League.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top