The perfect guide to the casino

Brændt straffespark blev dyrt: Leicester tabte ude til Burnley og smider vigtige point i toppen af tabellen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


Selvom Liverpool er stukket afsted i Premier League, jagter Leicester stadig 2. pladsen, og selvfølgelig også det lille håb om, at Liverpool kollapser fuldstændigt.

Efter Manchester Citys 2-2 kamp mod Crystal Palace på hjemembane lørdag eftermiddag, fik Leicester en perfekt mulighed til at komme á point med City, når de i søndagens kamp tog en tur til Burnley. Her startede det også bedst for Kasper Schmeichel og Co.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Efter 33 minutter erobrede Leicester bolden på midten af banen, og herfra tog Harvey Barnes over. Den lynhurtige englænder løb fra Burnley-forsvaret inden han sendte bolden mellem benene på Nick Pope i Burnley-målet til stillingen 0-1. Den stilling holdt til pausen, men 11 minutter inde i 2. halvleg, gik den ikke længere.

Schmeichels flotte refleks reddede Burnleys hovedstødsforsøg fra et hjørnespark, men desværre for danskeren var det Burnleys Chris Wood, der endte på returen, og kunne score i forholdsvis frit mål.

12 minutter senere fik Leicester en gylden mulighed for at komme foran igen da Ben Mee begik et straffespark. Den altid sikre Jamie Vardy fik tjansen for at sparke, men missede for en sjælden gangs skyld efter en flot redning af Nick Pope, og det blev dyrt.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

Ashley Westwood fik nemlig scoret til 2-1 i kampens 79. minut, og selvom Leicester pressede på i slutningen af kampen, holdt Burnley-forsvaret stand, og hentede derfor tre vigtige point i kampen om overlevelse.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top