The perfect guide to the casino

Åh nej: Mario Balotelli får først gult kort og så direkte rødt på et minut – Se situationen her

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


Der var massere af drama i de tre eftermiddagskampe i Serie A.

Tidligere på dagen havde AC Milan og Udinese leveret en fantastisk kamp da AC Milan vandt med 3-2, efter en sen overtidsscoring af Ante Rebic.

I Bologna gæstede Verona, og her lignede det længe, at Federico Santander og Andreas Skov Olsen løb med alle tre point. Imens Federico Santander spillede hele kampen, blev det ikke til spilletid for Skov Olsen, der fra bænken kunne se sine holdkammerater komme i front efter 20 minutter på et mål af Mattia Bani.

Desværre for hjemmeholdet, fik indskiftet Fabio Borini udlignet til kampens resultat 1-1, i det 81. minut.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Formstærke Inter mødte oprykkerne fra Lecce på udebane, og her var Antonio Contes tropper kæmpe favoritter. Man havde slået Lecce med 4-0 i den første kamp i sæsonen, men i søndagens kamp gik det helt galt for Inter. Inter var i dominans, men kunne ikke få bolden i kassen i 1. halvleg, og havde det ikke været for VAR, havde Lecce fået tildelt et straffespark i 1. halvlegs overtid.

I det 71. minut kom 0-1 scoringen endelig da indskiftede Alessandro Bastoni scorede. Desværre holdt den føring blot i seks minutter da Marco Mancosu fik udlignet i det 77. minut. Den scoring svarede Inter ikke tilbage på, og derfor endte det med et noget skuffende 1-1 resultat for Inter.

Hos Brescia var der også drama for alle pengene da Brescia og Cagliari spillede 2-2. De to tidligere FCK-keepere, Robin Olsen og Jesse Joronen, vogtede målet for deres klub, men det var mest af alt Mario Balotelli, der løb med opmærksomheden. Han kom først på banen ved stillingen 2-2, og inden Balotelli blev skiftet ind i kampens 74. minut, havde Joao Pedro scoret to gange for Cagliari, imens Ernesto Torregrossa havde scoret to gange for Brescia.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

Syv minutter efter sin indskiftning indkasserede Mario Balotelli sit første gule kort for farligt spil, og for at det ikke skulle være løgn, fik han blot ét minut senere, et direkte rødt kort da han overfusede dommeren i situationen. Den spøjse situation kan du se herunder.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top