The perfect guide to the casino

Jürgen Klopp er stiktosset: Det er en katastrofe for os!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre


Jürgen Klopp er utilfreds med, at African Cup of Nations igen skal spilles i januar frem for i juni.

– For os er det en katastrofe, siger Jürgen Klopp, der har udsigt til at måtte undvære nøglespillere som Sadio Mané (Senegal), Mohamed Salah (Egypten) og Naby Keita (Guinea) i fire uger midt i næste års turnering.

Sidste African Cup of Nations blev spillet i juni 2019, men da 2021-udgaven skal spilles i Cameroun, er den flyttet tilbage til januar måned, fordi det er håbløst at spille om sommeren i et af verdens varmeste lande.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

– Ikke mange har mere respekt for African Cup of Nations, end jeg har. Jeg har set mange kampe derfra, og det er en god og interessant turnering. Og de vil hellere spille i vores vinterperiode på grund af varmen. Det forstår jeg godt, siger Jürgen Klopp ifølge BBC.

– Men det er bare et kæmpe problem for os med en turnering midt i sæsonen, og vi kan ikke gøre noget ved det. Vi kan ikke holde spilleren tilbage, for så får han bare karantæne i stedet for, siger Liverpools tyske manager.

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko

Jürgen Klopp siger, at beslutningen vil få en betydning for i hvilket omfang, Liverpool i fremtiden vil tegne kontrakt med afrikanske spillere.

– Det er en stor beslutning for os, når vi tegner kontrakt med en spiller. Og hvis vi så ved, at vi skal undvære ham i en måned midt i sæsonen, hvor der er allerflest kampe, så trækker det ned i forhold til, om vi vil indgå kontrakten – også fordi det indebærer en risiko for, at spilleren bliver skadet.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top