The perfect guide to the casino

Brøndby-træner forklarer: Her vil vi gerne forbedre os

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre


Brøndbys træner, Niels Frederiksen, kræver, at spillerne skal have flere kræfter end modstanderne. Det er nødvendigt på grund af spillestilen, mener han.

– Vi arbejder med at bygge en grundform her i starten. I de første par uger kommer de til at løbe nogle ture, og så bliver det endnu mere med bolden, jo længere hen vi kommer. Det hænger sammen med, at vi gerne vil have et udtryk i vores spillestil, hvor vi skal bruge en del kræfter og være aggressive og fremadrettede. Det kræver lidt kræfter, så det skal vi have, siger Niels Frederiksen til Brøndby-fansiden 3point.dk

Brøndby er sammen med FCK det hold, der har scoret flest mål i Superligaen i efteråret – nemlig 37 i 20 kampe. Til gengæld har Brøndby også lukket 29 mål ind i den anden ende.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

– vi kigger på efteråret, så synes vi, at vi har lukket for mange mål ind. Vi har været for dårlige til at forsvare eget mål, så der er nogle ting i forhold til vores forsvarsspil og evne til at forsvare boksen, som vi skal arbejde med, siger Niels Frederiksen.

Men det betyder ikke, at alt i offensiven har været godt.

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko

– Så har vi arbejdet relativt meget med vores boldbesiddelse i forhold til at få noget struktur på den og i forhold til positioner og rum på banen. Og det synes jeg faktisk er gået den rigtige vej, siger Brøndby-træneren.

Brøndby overvintrer på fjerdepladsen i Superligaen og spiller i første kamp i forårssæsonen på udebane mod OB.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top