The perfect guide to the casino

Brændt straffespark og spilletid til Eriksen: Watford og Tottenham delte på Vicarage Road

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


Christian Eriksen startede på bænken, men kom ind for Tottenham da de på udebane mod Watford, fik et enkelt point efter en målfattig kamp.

Der skulle ikke gå mange minutter af kampen, før Nigel Pearson og Watfords strategi var læst. Efter en flot stime med fire sejre og to uafgjorte i de sidste seks kampe, var gameplanen klar. Watford-spillerne skulle stå kompakt defensivt og overlade ansvaret til Tottenham, imens man satsede på kontraer. I løbet af de første minutter sparkede Lucas Moura bolden op på en Watford-spillers arm, men her vinkede både dommeren og VAR-rummet afvigende.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Gameplanen med at stå defensivt virkede rigtig fint i 1. halvleg, for til trods for, at Tottenham sad på boldbesiddelsen, blev de aldrig for alvor farlige foran målet. Watford var fint med i forhold til antallet af chancer i 1. halvleg, men ligesom Tottenham-spillerne, endte alle hjemmeholdets forsøg enten langt over målet eller ved siden af.

I 2. halvleg kom Watford bedst ud, og havde et par fine muligheder i løbet af 2. halvlegs første seks minutter, men igen måtte fansene se alle forsøg gå forbi målet. I det 64. minut skulle VAR endnu en gang bedømme, hvorvidt Tottenham skulle tildeles et straffespark, men her blev det igen til et nej.

Et straffespark skulle dog komme i kampen blot fem minutter senere, men her var det altså til hjemmeholdets fordel.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

Jan Vertonghen kastede sig heroisk ned for at blokere en afslutning, men ramte den med armen, og derfor straffespark. Det skulle Troy Deeney tage sig af, men her blev Paulo Gazzaniga den store i duellen og reddede forsøget.

I kampens overtid fik Tottenham mulighed for at stjæle alle tre point, men her blev Erik Lamelas forsøg akkurat reddet på stregen. Dermed endte det med en 0-0’er, hvilket betyder, at Watford fortsætter den imponerende stime, imens Tottenham giver Chelsea og Manchester United rig mulighed for at stikke af i kampen om top 4.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top