The perfect guide to the casino

Tidligere Superliga-stjerne ‘afslører’: ‘Klopp fortalte mig, at jeg var 100 gange bedre end Salah’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


Fra 2000-2005, var Mohamed Zidan på kontrakt i Danmark, hvor han tørnede ud for AB og FC Midtjylland.

I 2005 lavede FC Midtjylland lidt af et salg, da man solgte Mohamed Zidan til Werder Bremen. Efter tre år i Tyskland, hvor han spillede for Werder Bremen, Mainz og HSV, gik turen til Borussia Dortmund, hvor Mohamed Zidan for alvor blev sat på prøve. Her fik Mohamed Zidan en fremragende træner i form af Jürgen Klopp, og han var helt vild med den tidligere Superliga-stjerne.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Mohamed Zidan har i et interview med ON Sport, fortalt, at Jürgen Klopp havde rosende ord at sige om Zidan, men at han ikke udnyttede det til fulde.

– Klopp fortalte mig, at jeg var 100 gange bedre end Salah, men blev nødt til at være mere professionel. Klopp fortalte mig, at jeg havde et stort talent og store evner, men blev nødt til at koncentrere mig mere. Gjorde jeg det, kunne jeg være blevet en af verdens bedste spillere.

– Jeg skulle have været mere dedikeret til træning og være mere professionel for at nå Mohamed Salahs niveau i fortiden.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

Mohamed Zidan scorede 30 mål i 47 kampe for FC Midtjylland, og nåede samtidig at spille 44 landskampe for Egypten. Her blev det til 13 mål. Det er noget mindre end Salah, der i 67 kampe har scoret 41 mål.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top