The perfect guide to the casino

Fredagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Her har du fredagens rygtebørs

Den tidligere Tottenham-manager, Mauricio Pochettino, skal have afleveret nogle krav til Manchester Uniteds næstformand, Ed Woodward, hvis argentineren skal overtage jobbet som manager efter Ole Gunnar Solskjær, der formentlig får lov at sidde sæsonen ud – men ikke meget længere, hvis resultaterne ikke forbedrer sig. Sportsmole har mere om denne sag.

Ifølge samme Sportsmole har Jesse Lingards agent, den kontroversielle Mino Raiola, tilbudt ham til fire italienske klubber. Det er Roma, Napoli og begge Milano-klubberne. Den 27-årige midtbanespiller har ikke scoret et mål eller lavet en assist siden 2018, og han ser ikke ud til at indgå i fremtidsplanerne – specielt ikke, fordi De Røde Djævle nu er ved at købe portugiseren Bruno Fernandes fra Sporting Lissabon.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Tottenham kommer til at kæmpe med spanske Sevilla om at få fat i AC Milans angriber, Krzysztof Piatek, skriver Daily Mail. Spurs har brug for en angriber her og nu, fordi Harry Kane er i stykker og måske er færdig for resten af denne sæson. De har forsøgt at leje den 23-årige polak, men milaneserne vil kun sælge, og han skal koste mindst 30 millioner pund (260 millioner kr.)

Mere AC Milan. Schweizeren Ricardo Rodriguez – som Danmark stiftede bekendtskab med i forbindelse med kvalifikations-kampene til EM-slutrunden – har ifølge italienske calciomercato valgt at blive lejet ud til tyrkiske Fenerbahce, der også har sikret sig en købsoption på den 27-årige back. Et lejemål til PSV Eindhoven i Holland har også været på tale, men det ville han altså ikke.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

West Ham planlægger ifølge Daily Mirror at leje Chelseas engelske landsholdsspiller, Ross Barkley, som har brug for spilletid for at komme med til sommerens EM-slutrunde. Den 26-årige offensive midtbanespiller og Hammers-manager David Moyes kender hinanden fra deres fælles fortid i Everton.

Arsenals akilleshæl i denne sæson har været forsvaret, men klubben prøver at gøre noget ved det. Ifølge The Sun har klubben kig på Paris Saint-Germains venstre back, Layvin Kurzawa. Den 27-årige franske landsholdsspiller står uden kontrakt til sommer, og han kan derfor rekvireres forholdsvis billigt.

I angrebet er Arsenal her og nu bedre besat i form af Pierre-Emerick Aubameyang og Alexandre Lacazette. Men ingen af dem er tilfredse, fordi de drømmer om at komme med i Champions League, og det ser svært ud netop nu, da klubben ligger midt i Premier League. Ifølge italienske Corriere del Mezzogiorno har The Gunners givet Napolis rutinerede angriber, Dries Mertens, et tilbud, som han nu overvejer at tage imod. West Ham er også ude efter belgieren.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top