The perfect guide to the casino

FCM vil ikke sælge ud: Går 100 procent efter at vippe FCK af tronen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


FC Midtjylland fører Superligaen, og klubben har det som erklæret mål at vinde det danske mesterskab for tredje gang til sommer.

Spillere som forsvareren Erik Sviatcheno og den brasilianske midtbanespiller, Evander, har været rygtet væk fra FC Midtjylkand. Men selvom enhver spiller i princippet er til salg, hvis prisen er rigtig, så regner FCM ikke med at sælge ud.

– Alle kan vist se, at holdet har præsteret rigtig godt, selv om det er meget ungt. Derfor er der også mange klubber, der kigger på spillerne, men lige nu og her forventer vi ikke, at der sker noget. siger FCMs sportschef, Svend Graversen, til bold.dk

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

FCM har tværtimod styrket offensiven med Lasse Vibe fra IFK Göteborg og Anders Dreyer, som var ejet af Brighton – men udlejet til Heerenveen i Holland.

– Vi går 100 procent efter mesterskabet og vil derfor holde fast på alle vores stamspillere. Men som altid kan der jo komme tilbud, som det er en umulighed at sige nej til, siger Svend Graversen.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

FCM vandt det danske mesterskab for første gang i 2015 og fulgte op i 2018.

I denne sæson har midtjyderne hentet imponerende 50 point i de første 20 kampe og overvintrer fire point foran de regerende mestre fra FCK.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top