The perfect guide to the casino

Brøndby skal spare millioner: – Men vi går stadig efter bronzen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Brøndby er økonomisk pressede og skal skære i truppen, men klubben går stadig efter bronzemedaljerne, siger Niels Frederiksen.

Truppen skal slankes, og klubben har mistet bl.a. Hany Mukhtar. Men det ændrer ikke på ambitionerne i Brøndby.

– Vi prøver at blive bedre hver eneste dag, og vi er ambitiøse. Det skal vi være i en klub som Brøndby. Vi har meldt ud, at vi går efter en tredjeplads, og det holder vi fast i. Vi synes, at vi har en bred trup med mange dygtige spillere, og der var også en del af vores spillere i truppen, som ikke fik så meget spilletid i efteråret, men som kan byde sig til nu, siger træner Niels Frederiksen til Brøndby-fansiden 3point.dk

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Bl.a. har Brøndby flere unge spillere på vej, og dem tror Niels Frederiksen på.

– Anton Skipper har gjort det godt, når han har spillet. Morten Frendrup gik ind og sluttede efteråret rigtigt godt af. Vi har en Peter Bjur, der er godt på vej. Vi har en “Jobbe” (Jesper Lindstrøm, red.) , der – da han fik spilletid – viste, at han har et niveau til både at kunne lave afgørende ting og til at score mål, siger Brøndby-træneren.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

– Unge spillere svinger i niveau, og derfor spiller de heller ikke nødvendigvis 90 minutter uge efter uge. Men vores ambition er jo både på den korte og lange bane, at de skal have noget spilletid og integreres på holdet. Og hvis de skal integreres på holdet og udvikles, så kræver det, at de får noget spilletid ind imellem, og vi synes, at de er dygtige nok til det, siger han.

Brøndby lå længe nummer tre i tabellen, men holdet overvintrer på Superligaens fjerdeplads. AGF indtager den tredjeplads, som Brøndby drømmer om. FCM fører rækken foran FCK.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top