The perfect guide to the casino

Torsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Her har du torsdagens rygtebørs.

Det er så godt som sikkert, at Donny van de Beek fra Ajax ender i Real Madrid til næste sæson. Det siger hollandske De Telegraafs sportsredaktør, Valentijn Driessen, til programmet Veronica Inside. Manchester United behøver med hans ord ikke at bruge mere krudt på spilleren. Overgangssummen for den snart 23-årige midtbaenspiller skal lyde på 55 millioner pund (en lille halv milliard kroner.).

Edinson Cavani ser ud til at være meget tæt på et skifte fra de franske mestre, Paris Saint-Germain, til Atlético Madrid. Den spanske klubs administrerende direktør, Miguel Angel Gil Marin, har ifølge MARCA været i den franske hovedstad for at forhandle om et skifte for angrriberen fra Uruguay.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Det har været fremme, at Arsenal vil enten købe eller leje den engelske landsholdsforsvarer, John Stones, af Manchetser City. Men de engelske mestre udelukker, at det kan ske i januar. Arsenal-manager Mikel Arteta har også selv været ude at afvise ideen. Manchester Evening News har mere om den sag.

Mere Arsenal. Det er ingen nyhed, at Manchester United er ude efter James Maddison fra Leicester, men det er til gengæld nyt, at den engelske midtbanespiller topper ønskelisten hos Mikel Arteta. Den historie har FootballInsider .

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Isco har været ude i kulden i Real Madrid, men midtbanespilleren har spillet sig gevaldigt op i løbet af sæsonen. Det afholder nu ifølge spanske Eldesmarque ikke Chelsea fra at håbe, at de kan lokke den 27-årige spanske landsholdsspiller til London.

AC Milan forhandler ifølge sportsmole med Manchester Uniteds Nemanja Matic om et skifte. Den 31-årige serbiske midtbanespiller har ikke spillet ret meget under Ole Gunnar Solskjær, og han ser ikke ud til at indgå i fremtidsplanerne.

Inter har kig på Parma-spilleren Matteo Darmian, skriver italienske Tuttomercatoweb. Hvis handlen materialiserer sig, er den nu 30-årige højre back i givet fald tiltænkt en rolle som reserve hos de blåsorte milanesere. Han er tidligere italiensk landsholdsspiller og var med ved VM i 2014 i Brasilien. Han er født i Milano og har tidligere spillet for lokalrivalerne, AC Milan.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top