The perfect guide to the casino

Telia Parken er udelukket: Disse tre Superliga-stadions er i spil til at afvikle pokalfinalen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Når der den 21. maj skal afvikles pokalfinalen i dansk fodbold, kommer det ikke til at foregå i Telia Parken som normalt.

FC Københavns hjemmebane danner traditionen tro ramme om pokalfinalen, men grundet EM 2020, er det ikke muligt. Da Telia Parken skal bruges til slutrunden, må stadionet ifølge UEFA’s regler, ikke være i brug under en måned før den første kamp på stadionet, hvilket er den 13. juni. Derfor skal Divisionsforeningen finde et andet sted at afholde pokalfinalen, og her er der tre stadions i puljen.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Ifølge bold.dk, skal pokalfinalen enten spilles i Aarhus, Brøndby eller Esbjerg da det netop er de tre klubber, der har ansøgt om at afholde pokalfinalen. Imens Brøndby allerede er røget ud af Sydbank Pokalen, spiller netop Esbjerg og AGF mod hinanden i en af kvartfinalerne, imens de tre andre kvartfinaler står mellem følgende hold.

AaB – FC København
Randers FC – SønderjyskE
AC Horsens – Silkeborg

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Da Divisionsforeningen sidste år tog en beslutning om, hvor pokalfinalen skulle afvikles, var det inden kvartfinalerne blev skudt i gang. I år spilles den første kvartfinale i Sydbank Pokalen den 3. marts.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top