The perfect guide to the casino

Superliga-træner hiver sin tidligere klub i retten: I skylder mig penge!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Den nuværende Randers FC-træner, Thomas Thomasberg, hiver sin tidligere klub, Hobro IK, i retten, fordi Hobro efter hans opfattelse mangler at betale ham feriepenge.

Thomas Thomasberg ønsker ikke at oplyse, hvor mange penge, han mener, han har til gode.

– Det er en sag om feriepenge. Man er jo altid berettiget til sine feriepenge, men vi er uenige om, hvordan aftalen er skruet sammen, og om det er Hobro eller Randers, der skal betale mig. Jeg er sindssygt glad for min tid i Hobro, men nogle gange ser man forskelligt pÃ¥ tingene, og det er jo ogsÃ¥ fair nok, selv om det selvfølgelig er ærgerligt, at det skal ende i retten, siger Thomas Thomasberg til Nordjyske.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Hobro siger også, at klubben ikke bærer nag til Thomas Thomasberg, selvom han har trukket dem i retten.

– Den her sag handler nok mere om noget mellem os og Randers. Thomas skal have sine feriepenge, sÃ¥ det her udspringer nok af, at der har været en del sager frem og tilbage mellem os og Randers i tidens løb, siger Hobros bestyrelsesformand, Lars Kühnel, der i parentes bemærket ogsÃ¥ er advokat.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Feriepenge er i modsætning til mange andre løn-udbetalinger reguleret ved lov. Feriepenge-dningen kan derfor ikke opsiges eller genforhandles, som overenskomster kan. Det er ikke tilladt at lave ansættelsesaftaler, hvori feriepengene er indregnet i den månedlige udbetaling.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top