The perfect guide to the casino

Messi roser sin ærkefjende: Ronaldo gav kampene mod Real Madrid noget ekstra

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Lionel Messi mener, at kampene mellem FC Barcelona og Real Madrid har mistet lidt, fordi Cristiano Ronaldo ikke længere spiller for madrilerne.

Cristiano Ronaldo skiftede i sommeren 2018 fra Real Madrid til Juventus, og siden da har kampene mellem FC Barcelona og Real Madrid nok været store. Men det er alligevel ikke helt det samme, mener Lionel Messi.

– På grund af Ronaldo var kampene imod dem noget særligt. Og det var også specielt, fordi det var en duel, der havde stået på i mange år, siger Lionel Messi til DAZN Italia. Set skriver den spanske sportsavis AS.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

– Rivaliseringen imellem os var egentlig okay på det personlige niveau. Men at vi mødtes mand mod mand gav kampene en ekstra dimensio. Jeg tror, at både Barcelona-fansene og Real Madrid-fansene nød det – og egentlig også alle dem, der bare elsker fodbold, siger den 32-årige argentiner.

– Men den tid er forbi nu, og livet går videre, og sådan er det nok bare, tilføjer Lionel Messi, der for nylig er blevet kåret til verdens bedste fodboldspiller (Ballon d’Or) for sjette gang. Cristiano Ronaldo har vundet titlen fem gange.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Når Cristiano Ronaldo valgte at forlade Real Madrid, hang det efter sigende især sammen med, at han var vred over at blive idømt en stor bøde og betinget fængsel for skattefusk. Samme skæbne er iøvrigt tidligere overgået Lionel Messi.

Næste gang, Real Madrid og FC Barcelona tørner sammen, er 1. marts i Madrid. Det første opgør i denne sæson mellem de to klubber sluttede 0-0.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top