The perfect guide to the casino

Kæmpe UEFA-skandale: Ændrede afstemnings-resultatet for at få plads til Ronaldo

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Ronaldo så ud til at gå glip af en plads på Årets Hold, men så lavede det europæiske fodboldforbund (UEFA) om på spillesystemet.

UEFA havde baseret Årets Hold på en internet-afstemning, og meningen var, at holdet skulle stille op i en 4-3-3 formation – altså med tre angribere.

Det viste sig imidlertid, at Cristiano Ronaldo kun fik fjerdeflest stemmer blandt angriberne. Men, vupti, så lavede UEFA da bare spillesystemet om, så Årets Hold nu fremstår i en 4-2-4 formation, der i dag regnes som meget umoderne, og som kun bliver brugt i nødsituationer.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

En anonym kilde siger til Daily Mail:

– Det her er virkelig ikke godt. Det er faktisk valgsvindel. Ronaldos popularitet er så enorm blandt de høje herrer i UEFA, at det ikke kunne komme på tale at udelukke ham. Alarmklokkerne ringede, da det stod klart, at han ikke kom med, og så lavede man om på formationen.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Muligvis er der også UEFA-politik i beslutningen. Cristiano Ronaldo var med, da Portugal vandt den første udgave af Nations League, som det er vigtigt at få promoveret for UEFA, ligesom Champions League er det. Der var fem Champions League-vindere og fire Nations League-finalister med på holdet, som så således ud:

Alsson (Liverpool/Brasilien) – Trent Alexander-Arnold (Liverpool/England), Matthijs de Ligt (Ajax/Juventus/Holland), Virgil van Dijk (Liverpool/Holland), Andy Robertson (Liverpool/Skotland) – Frenkie de Jong (Ajax/FC Barcelona/Holland), Kevin De Bruyne (Manchester City/Belgien) – Lionel Messi (FC Barcelona/Argentina), Robert Lewandowski (Bayern München/Polen), Cristiano Ronaldo (Juventus/Portugal), Sadio Mané (Liverpool/Senegal)

Manden, der gik glip af en plads på Årets Hold på grund af formationsændringen, er, så vidt vides Chelseas franske defensive midtbanespiler, N’Golo Kanté.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top